I min väska

Det här är ju en typisk grej dem flesta bloggerskor gör, så varför inte? Alla tjejer har ju dock dessa typiska grejer i sin väska, läppglans, tuggumi, plånbok, bodysplash, parfym, borste osv. Men här har ni en bild på mina grejer! Det händer inte så ofta att jag har såhär LITE i min väska, brukar nästan ha med mig hela mitt hem och det är för att jag och Adam sover över ganska ofta så nästan allt mitt stuff ligger hemma hos honom nu haha!
 
Mobilen händer nog ALDRIG att den ligger i väskan lol, man har den antingen i handen eller fickan! Jag lägger nog bara ner den om batteriet har dött.

new shoes

Mammi köpte ett par skor häromdan och som tur är så har vi samma storlek så dessa kommer jag låna någongång! Jag älskar den här metall grejen där fram fast hatar att tårna syns, usch hatar fötter & speciellt tår haha... En anledning till att jag förmodligen inte kommer köpa några ballerinor som blivit populära nu i vår, fast vi får se jag kanske ändrar min åsikt ang. de! :)
 
Är det bara för mig det blir sådär fult med jeansen när man använt dem ett tag? Dem blir stora och konstiga!

Outfit

Här är en outfit jag hade häromdan, jag hade en jättesnygg outfit i torsdags då jag praoade under shoppingkvällen inne på BikBok men jag hann aldrig ta kort på den! :( Men jag kommer självklart bära den outfiten nån dag igen så det blir bilder då! Förresten var det någon som var inne på BikBok under shoppingkvällen?! Det var sjukt med folk, det var ju 50% i hela butiken och alla vart helt galna haha. Folk vart respektlösa och bara slängde kläder överallt, jag blev så himla irriterad!
 
Topp- H&M | Jeans - Ginatricot | Klocka - Ur&Penn

New bag

Väska från Lindex 299:-
 
Åh vad denna är snygg!! Den är i perfekt storlek också, kan ha min mattebok och andra skolböcker i den utan att hela väskan ser helt fucked up ut haha! Jag la ju ut för några dagar sedan 4 st olika väskor och frågade vilken väska som var snyggast och självklart fick den vita väskan mest röster för den var ju bara FÖÖÖR SNYGG!! :) Så den har jag beställt nu, så himla glad! Inlägget hittar ni HÄR och vita väskan HÄR.