New in

Jag köpte 2 toppar på bikbok men den ena satt jättefult på mig, det var synd för den var skitsnygg verkligen.. Den här ska jag iaf behålla, 199 kronor.

Jag kom hem från jobbet för nån timma sen och tänkte äta kyckling, potatissallad och sedan fixa ihop lite kvarg med yoghurt,frysta bär och solroskärnor mums!
 
 
 
 

Lördag

(Mobil-inlägg) Hej! Jag är just nu på jobbet och ska jobba hela dagen! Jag passade på att handla lite innan som jag ska visa er sen! Puss

Beställt

Jag beställde precis lite grejer från H&M, jag kunde helt enkelt inte hålla mig hehe. Det svarta & vita linnet känner ni nog igen, man har ju sett dem på typ alla inspirationssidor på insta för dem är ju så snygga och jag har letat som en galning efter dem! Nu är dem iaf påväg hem till mig, woho.. Jeansen är super low skinny jeans, likadana som dem ljusblåa jag köpte, dem sitter ju perfekt och 199 spänn för dem är ju ingenting!
 
Nu har jag precis tränat också, tränade rumpa,ben och lite mage här hemma. Jag har druckit proteinshake och ska nu käka lite pasta med keso.

Frukost

Godmorgon! Jag vet inte ens varför jag är vaken nu när jag lika gärna kan lika och sova (är ledig, har dock varit det hela veckan..). Men jag vaknade tidigt och var så himla sugen på en god frukost så fixade i ordning en. Jag vill ta vara på dagarna, kanske gå iväg till gymmet, ett träningspass hemma? Eller en shoppingtur på marieberg, det låter ganska lockande haha. :D