Nails - done ✓

 
Åh vad jag längtat efter att få naglarna fixade och fina. Jag valde lite glitter den här gången för har bara haft vanliga förut. Jag gjorde mina naglar hos Erika skönhet, jag går till henne för hon är så duktig och man vill ju att det ska bli ordentligt och snyggt gjort liksom. Hon använder sig utav mall och inte tippar så då håller naglarna sig bättre. HÄR kan ni gilla Erikas facebook sida för att hålla er uppdaterade om erbjudanen och se mer bilder på vad hon gör. Glöm inte att ni får 20% rabatt om ni uppger  "Emilia" i kassan, det gäller ALLA behandlingar! Bra va? 

Svar: Mina boyfriend jeans är från ginatricot, köpte dem dock i början av sommaren.

Boyfriend jeans

Till fest:
 
Till vardags:
 
Till halloween:
haha sista bilder är inte seriös men tänkte att det var lite kul eftersom det är Halloween idag! Jag ska jobba.. Men ikväll blir det skräckfilmer och skrämma barn som knackar bus eller godis. 

Blazers

1. Länk 2. Länk 3. Länk 4. Länk 5. Länk 6. Länk
 
En kavaj kan göra så mycket skillnad på ens outfit. Man kan använda den alla dagar i veckan och till alla tillfällen. En t-shirt och en kavaj gör det till en mer cool och soft outfit. En söt topp med en kavaj gör det mer festligt och snyggt. En klänning och en kavaj kan man använda till speciella tillfällen, så kavajen passar faktiskt till allt! Dessa är från sheinside.com och är hur snygga som helst! Billiga också 
 
HÄR kan ni läsa en intervju med mig.
 

Fransförlängning

Nu har jag äntligen fixat mina fransar! Jag gjorde hos Erikas skönhet, en riktig proffsig tjej som vet vad hon gör. Så skönt att slippa mascaran nu och vakna upp snygg och fräsch. Det är verkligen sååå himla värt att göra fransförlängning, ni kommer verkligen inte att ångra er! Gå in och gilla Erikas facebook sida HÄR för att hålla er uppdaterade om erbjudanden och om hennes fantastiska nagel- och fransförlängnings arbeten. Det Erika gör: olika nagelbehandlingar, ögonfransförlängning, makeup samt färgning av fransar och bryn och plockning av bryn.
 
Just nu så får ni 20% rabatt på en behandling om ni uppger "Emilia" i kassan, jättebra verkligen så passa på nu! Ni kan boka HÄR.