Bloggerfy

Jag använder mig utav bloggerfy, funkat jättebra. MEN när får man ta ut sina pengar? Det står vid minst "500" haha ja men det var ju ett tag sen jag nådde den gränsen. Jag skrev till dem för kanske 1 månad sen att jag väntat flera månader nu på att kunna ta ut pengarna (det står "under behandling") Då skrev dem att det tar 30 dagar och kanske mer, men det har gått typ 4 månader nu för mig och inte en enda krona har jag fått... Jag hade skitit i det om det inte handlade om så mycket pengar, men nu är det ju de. Varför jag skriver detta är att jag undrar om någon har samma problem?? Jag brukar inte öppna mig ang. sånt här men jag tycker det verkar skumt, känns som att jag aldrig kommer få ut mina pengar därifrån? 
 
 
louisebiszczak

det brukar bli så ibland.
Varje vecka är i behandling i typ en månad och ibland får dom problem, jag brukar maila dom men jag brukar få svar eller så fixar dom det. Men det kommer sen någon dag då alla veckor är "klara"

Amanda

Har aldrig nått till den gränsen och lär aldrig göra det så kan tyvärr inte svara på den frågan! Hoppas du får ett svar snart och att du får dina pengar!

Ewelina

jag har precis samma problem!

Fanny

Hej!
Jag är rätt så ny här på din blogg, och jag kan säga det från hela mitt hjärta att jag älskar den <3
Jag undrar bara om du är modell ? Kram

habla

tog ett halvår för min kompis

Jessica

Jag har samma problem!

Linnea

Exakt samma problem! Hade räknat med att få ut mina pengar innan nyår men det blev det inget med.. Väntat i 2 månader nu.

Ronja

Åh älskar byxorna!! Var är de ifrån? :D

Svar: Rut & circle :)
Emilia Angergård

Emma Wessman

Jag tänkte bara fråga ungefär hur mycket du jobbar på coop på en månad och vad du tjänar i timman? Funderar på att söka där! :)

ninnii

Kan du några bra styrketränings övningar som man kan göra hemma för armarna :)

Kajsa

va på dem hela tiden. ja hade samma problem men till slut betalade dem ut. tog nog ett år dock:P

MartinaOlsson

Jättemånga verkar ha det problemet med Bloggerfy, det tar väldigt lång tid för dom att betala ut pengarna och i vissa fall får folk inte några pengar överhuvudtaget.