Hemma från Turkiet

Hej! Nu är vi hemma från turkiet välbehållda och glada.. eller? Nästan hela familjen och den andra familjen vi åkte med blev magsjuka, jag också...Det var så jävla äcklig bufé där borta, vi hade ju all inclusive. Drinkarna var dock goda och det var så skönt att bara hämta så myckeet frukt & dricka som man ville, men maten. USCH! Min mamma och hennes kompis fick åka ambulans för att dem mådde så dåligt, så nu ska vi skriva ett riktigt argt brev till fritidsresor! Jag har iaf shoppat lite hehe, 3 väskor, 2 skor, solglasögon, plånbok & 6 tröjor, jag önskar att jag shoppade mer för det var så sjukt billigt och fina grejer! Vill ni se shoppingen? Ni kommer få se mina kvällsoutfits från turkiet nu under veckan, alltså en outfit per dag så håll utkik!
 


 
 

Fransförlängning

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag förmodligen har fullt upp just nu, åker till turkiet idag!!!! Jag ska ta massvis med bilder och där borta kommer jag inte vara blyg med att bära överdrivna outfits. För man tar ju alltid med sig sina finaste klänningar som man aldrig brukar använda och har på sig dem på kvällarna där borta! Hörs sen, puss!
 
Här är lite bilder på fransförlängningen, jag är jättenöjd faktiskt! Så skönt att kunna gå runt utan smink nackdelen är dock att jag inte kan gnugga mig i ögonen och bada så mycket.. hmm..
 


 
Ser ni vad mycket fräknar jag har?! Hatar't man ser ju så mycket yngre ut haha..

New in

 
Jag köpte äntligen en ansiktsmask på tub och den här verkar jättebra! Jag har blivit så flottig i ansiktet och fått massa pormaskar på sistonde så ska testa den här nu som sägs ska torka ut huden lite! Det är alltså en kräm man smetar på och har på i en minut ungefär. Sen dessa skor jag köpte är ju bästa köpet helt klart, kan bära dessa klackar till vilken outfit som helst ju, måste lära mig att gå i dem först bara haha! Fast dock så är dem lättare än vanliga klackar eftersom platån är hög.